Vrijwilligers zijn weer bijgeschoold!

door | 31 maart 2018

Onze vrijwilligers hebben enkele weken geleden hun jaarlijkse herhaling voor EBHO en AED weer gevolgd en gehaald! Dit keer besloten we een andere organisatie in de arm te nemen om onze vrijwilligers bij te laten scholen. De keuze viel op Safety School, Rinus Jantz van EHBO Cursus Ede kwam ons bijscholen en aan het einde van de rit bleek dat we allemaal zijn geslaagd!

Safety School, een goede keuze!

Na een zoektocht naar een geschikte organisatie die ons kon helpen kwamen we dus bij Safety School uit. Na overleg bleek er een hoop mogelijk te zijn en zo kwam er een afspraak om bij ons een incompany EHBO cursus bij ons te geven.

We zijn allemaal begonnen met een online theorie gedeelte, het bestond uit leren, tussentijdse toetsen en daarna een ‘grote’ online toets. Vervolgens was het tijd voor onze dag praktijk, daar werd de theorie nog eens fijntjes herhaald! Rinus vertelde ons ook nieuwe dingen, aanvullend, soms nieuw en soms iets dat gewijzigd was.

Tijdens deze trainingsdag werd er goed gekeken wat we ervan opgestoken hebben en daarna hard aan het werk tijdens de praktijk. Al met al leerde we allemaal weer bij!

Dé vlog!

Behalve dat we cursus volgde die gegeven werd door Rinus, kwamen er nog twee mensen mee! De één maakte foto’s en Inge maakte filmpjes en monteerde het tot een ware vlog!

In deze vlog neemt ze je een dagje mee naar een incompany EHBO cursus zoals deze is gegeven bij speelgoedbank in Wageningen. Tijdens de dag zijn onze vrijwilligers in gefilmd, gefotografeerd en zijn er vragen gesteld die weer terug te zien zijn in deze Vlog.

Inge neemt je mee naar een EHBO cursus from JBG – Asphalia – Safetyschool on Vimeo.

Bedankt!

Op de eerste plaats willen we Safety School, maar vooral Rinus van EHBO cursus Ede bedanken voor zijn inzet!

Daarnaast mogen wij als stichting trots zijn op het feit dat onze vrijwilligers zo breed inzetbaar en opgeleid willen zijn. De vrijwilligers staan niet alleen klaar om onze bezoekers te begeleiden met het uitzoeken van speelgoed, het schoonmaken en uitzoeken van binnengekomen speelgoed en schminken, maar ook als er wat is kunnen zij eerste hulp verlenen!

 

Mocht u nog een opleider zoeken voor uw EHBO diploma of uw herhaling om uw papieren geldig te houden? Denk dan aan Safety School en EHBO Cursus Ede!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *