Verjaardagsboxen

door | 10 februari 2018

Verjaardagsbox Stichting Jarige Job VerjaardagsboxHelaas ontvangen we op dit moment veel vragen over de verjaardagsbox. In de eerste plaats veel vragen over wanneer het opgehaald kan worden, de inhoud van de verjaardagsbox en of hij nog na de verjaardag opgehaald kan worden. Wij hebben op de site duidelijk vermeld hoe de werkwijze is, wij houden hier aan vast en maken geen uitzondering.

Er komen veel vragen binnen en dat kost veel tijd, tijd die niet nodig is als er op onze site gekeken wordt. Kortom, zijn er vragen, kijk dan eerst op onze site! Vragen via mail of privé berichten zullen we wat betreft de verjaardagsboxen we niet meer beantwoorden.

Inhoud verjaardagsbox

We ontvangen de laatste tijd regelmatig vragen over de inhoud van de verjaardagsbox, de inhoud is in grote lijnen gelijk. Echter er kan wat variatie in zitten, maar er zit altijd minimaal een traktatie (voor leerkrachten en klasgenoten), cadeaut(tjes), versiering, drinken en eten in. Als je echt meer wil weten kan je kijken op de site van Stichting Jarige Job, hoe dan ook… als je weinig budget hebt is deze doos echt een mooie aanvulling.

Ophalen verjaardagsbox

Met grote regelmaat krijgen we mailtjes met 1001 reden waarom mensen de verjaardagsbox niet tijdig op kunnen halen. We gaan ondanks al deze redenen geen uitzondering maken. Er zijn minimaal vier dagen per maand waarop je de verjaardagsbox op kunt komen halen, is de verjaardagbox niet voor de verjaardag opgehaald schuift deze door en is dan dus niet meer beschikbaar.

Wanneer kan je een verjaardagsbox krijgen?

De verjaardagsbox is voor kinderen die tussen de vier een twaalf jaar oud worden. Daarnaast moet je enkele maanden staan ingeschreven staan bij de speelgoedbank en het afgelopen jaar nog zijn geweest. Enkele maanden ingeschreven staan heeft te maken met de tijd die nodig is voor het verwerken van je inschrijving, de aanvraag en de levertijd van de verjaardagsboxen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *