Verjaardagsbox

Niet iedere verjaardag is een feestje…

In Nederland zijn er meer dan 60.000 kinderen tussen de 4 en 12 jaar die hun verjaardag niet kunnen vieren. Simpelweg omdat er thuis geen geld voor is. Op de mooiste dag van het jaar zijn
er geen cadeautjes, geen ballonnen en geen traktaties voor op school. Uit schaamte melden ze zich soms zelfs ziek. Jarige Job maakt een einde aan dit verjaardagsleed en trakteert kinderen uit de armste gezinnen in de samenleving op een leuke verjaardag. 

Stichting Speelgoedbank Wageningen e.o. werkt samen met Stichting Jarige Job!

Als klant van St. Speelgoedbank Wageningen e.o. kunt u voor uw kind tussen de 4 en 12 jaar een pakket van stichting jarige job krijgen. Voorwaarde is dat u bij ons bent ingeschreven, op het inschrijfformulier dat wij gebruiken kunt u aangeven of  u gebruik wilt maken van deze mogelijkheid.

Inwoners van o.a. Rhenen, Elst, Wageningen, Renkum, Doorwerth en Oosterbeek die een voedselpakket ontvangen van Voedselbank Neder-Veluwe en omstreken kunnen zeker een verjaardagsbox via Speelgoedbank Wageningen e.o. ontvangen. Deze afspraak hebben de Voedselbank Neder-Veluwe en Speelgoedbank Wageningen met elkaar gemaakt. 
Gezinnen uit de Gemeente Ede kunnen ook via ons een verjaardagsbox krijgen. 

Op dit moment voorzien wij o.a. gezinnen die woonachtig zijn in Bennekom, Doorwerth, Ede, Elst, Kesteren, Lunteren, Oosterbeek, Renkum, Renswoude, Rhenen, Veenendaal en Wageningen. Komt u uit een andere gemeente zullen wij met Jarige Job overleggen of er in uw woonplaats een uitlevering plaatsvindt.

In alle gevallen is het zo dat u tijdig moet staan ingeschreven bij Speelgoedbank Wageningen e.o. zodat wij op de hoogte zijn van de verjaardag van uw kind(eren).

Zorg ervoor dat u tijdig bent ingeschreven bent en verzekerd bent dat uw verjaardagsbox erbij zal zitten.

Let erop dat u de verjaardagsbox van uw kind tijdig komt ophalen, voor de verjaardag! De verjaardagsboxen kunnen op alle openingstijden in Wageningen worden opgehaald. Verjaardagsboxen die niet tijdig zijn opgehaald schuiven door naar de jarige van de volgende maand.

Mocht u vragen hebben of meer willen weten mag u ons altijd een mail sturen (speelgoedbankwageningen@gmail.com).

Kijk voor meer informatie over de verjaardagsbox op www.stichtingjarigejob.nl!