SpeelgoedbankWageningenPAS

door | 23 mei 2018

SpeelgoedbankPAS, Speelgoedbank Wageningen pasEen hele mond vol! En ja, wij zijn er trots op! We hebben prachtige pasjes van de Speelgoedbank, maar wat is daar nu de bedoeling mee? We gaan het u in deze blog uitleggen!

Het is van belang dat als u gebruik wilt maken van onze diensten u in het bezit bent van een pasje. Maar hoe komt u daar nu eigenlijk aan? Als u met uw pasje van de voedselbank of verwijsbrief en identiteitsbewijs bij ons langskomt vullen we samen een registratieformulier in. Aan de hand van dit formulier wordt er een pasje voor u aangemaakt die u de eerst volgende keer mee krijgt van ons.

Op het pasje staan uw gegevens en die van uw kinderen, in het vervolg hoeft u uw naam niet meer te spellen maar kunt u gewoon uw pasje laten zien!

Niet één jaar, maar drie!

Vanaf 1 januari 2018 zijn alle (nieuwe) verwijsbrieven drie jaar geldig, kortom… geen gedoe meer met het jaarlijks regelen van een verwijzing! De pasjes die wij aanmaken zijn vanaf de datum van de verwijsbrief drie jaar geldig. De geldigheid staat ook op de SpeelgoedbankWageningenPAS vermeld, daar is ook geen discussie meer over mogelijk.

Let op: Feestdagen

Wat goed is om te weten is dat u met de feestdagen alleen gebruik kunt maken van onze diensten als u in het bezit bent van een pasje van de speelgoedbank. Wij maken hier geen uitzonderingen op, u moet er zelf voor zorg dragen dat u tijdig een verwijzing heeft en bij ons langs bent gekomen. U heeft hiervoor in ieder geval tot oktober 2018 de tijd, tot dan lopen onze reguliere tijden voor het ophalen.

Het streven is om u in oktober nog een aantal keren de gelegenheid te geven om met uw verwijsbrief of pas van de voedselbank langs te komen zodat wij een pasje voor u aan kunnen maken en u tijdens de openingstijden voor de feestdagen langs kunt komen. Meer informatie hierover zal op een later moment op onze site worden geplaatst.

Heeft u geen pasje tijdens de openingstijden voor het ophalen van cadeautjes voor de feestdagen? Helaas, dan zullen we u niet helpen.

 

We hopen op uw medewerking en een soepele overgang naar onze nieuwe manier van werken.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *