Feestdagen 2018, zorg voor een SpeelgoedbankPAS!

door | 4 september 2018

We zijn druk bezig met de voorbereidingen voor de feestdagen. Zoals tot op heden elk jaar gaan we er vanuit dat het ook dit jaar weer gaat lukken! We hopen dat we ook dit jaar voldoende sponsoren en donateurs mogen verwelkomen om ons te helpen. Maar nu terug naar de reden van dit bericht. Heb je nog geen SpeelgoedbankPAS? Zorg dan dat je tijdens onze openingstijden in september of oktober langs komt met een geldige verwijsbrief! Heb je recent een verwijsbrief ingeleverd? Dan moet je alsnog langskomen om een formulier in te vullen zodat we het pasje klaar kunnen maken.

Zorg dat je een SpeelgoedbankPAS hebt!

feestdagen cadeautjes of geld gezochtWat goed is om te weten is dat u met de feestdagen alleen gebruik kunt maken van onze diensten als u in het bezit bent van een pasje van de speelgoedbank. Wij maken hier geen uitzonderingen op, u moet er zelf voor zorg dragen dat u tijdig een verwijzing heeft en daarmee bij ons langs bent gekomen.

U heeft hiervoor in ieder geval tot oktober 2018 de tijd, tot dan lopen onze reguliere tijden voor het ophalen. Heeft u geen pasje tijdens de openingstijden voor het ophalen van cadeautjes voor de feestdagen? Helaas, dan zullen we u niet helpen…

We proberen voor de openingstijden voor de feestdagen nog enkele momenten open te gaan om uw verwijsbrief om te ruilen voor een pasje of uw reguliere inschrijving om te zetten. Maar ga hier niet bij voorbaat vanuit, zorg dat u in september of oktober bij ons langskomt! Dan zorgen wij dat het pasje binnenkort voor u klaarligt.

Feestdagen!!

Zoals elk jaar regelen en organiseren we weer van alles, ook dit jaar is er al weer een mooie voorraad speelgoed. Al moet die hier en daar nog wat aangevuld worden. Daarnaast is er weer een mooie samenwerking waar de kinderen van de speelgoedbank weer veel plezier aan gaan bleven!

Meer informatie over de feestdagen, de data’s, tijden en samenwerkingen volgen binnenkort op onze site!

 

Voor nu is het vooral belangrijk om in het bezit te komen van een SpeelgoedbankPAS.

We zien u graag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *