Let op: Geen SpeelgoedbankPAS? Dan kunnen we u niet helpen!

door | 17 oktober 2018

De voorbereidingen voor de feestdagen zijn in volle gang! Er worden wat inkopen gedaan en komende weken gaan de vrijwilligers alle nieuwe cadeautjes weer uitzoeken en klaarzetten. Door de markten die we hebben gedraaid en wat donaties zijn we weer in de gelegenheid om nieuwe spullen bij te kopen, heel fijn! Maar dan, het belangrijkste voor u als klant van Speelgoedbank Wageningen! De SpeelgoedbankPAS! Heb je al een pas? Maak je dan geen zorgen dan kan je gewoon langskomen op één van de openingstijden. Heb je nog geen SpeelgoedbankPAS? Lees dan dit bericht aandachtig door.

Zorg dat je een SpeelgoedbankPAS hebt!

feestdagen cadeautjes of geld gezochtWat goed is om te weten is dat u met de feestdagen alleen gebruik kunt maken van onze diensten als u in het bezit bent van een pasje van de speelgoedbank. Wij maken hier geen uitzonderingen op, u moet er zelf voor zorg dragen dat u tijdig een verwijzing heeft en daarmee bij ons langs bent gekomen.

Helaas heeft niet iedereen van zich laten horen tijdens de reguliere openingstijden, daarom hebben we wat extra datums gepland waarop u langs kunt komen om een SpeelgoedbankPAS aan te vragen.

Heeft u geen geldige verwijzing of voedselbankpas meer? Zorg dan dat u een nieuwe verwijzing heeft en kom op één van de onderstaande tijden bij ons langs. Ook als u nog geen pasje, maar wel een geldige verwijzing heeft dient u langs te komen om een pasje bij ons op te halen.

Extra openingstijden om een pasje te komen halen!

Op de volgende datums is het nog mogelijk om een SpeelgoedbankPAS te verkrijgen, daarna is het pas weer in februari mogelijk.

Vrijdag 19 oktober 2018, 13.00 – 17.00 uur
Vrijdag 26 oktober 2018, 13.00 – 17.00 uur
Vrijdag 02 november 2018, 13.00 – 17.00 uur
Woensdag 7 november 2018, 19.00 – 20.30 uur

Feestdagen!!

Zoals elk jaar regelen en organiseren we weer van alles, ook dit jaar is er al weer een mooie voorraad speelgoed. Al moet die hier en daar nog wat aangevuld worden. Daarnaast is er weer een mooie samenwerking waar de kinderen van de speelgoedbank weer veel plezier aan gaan bleven!

Meer informatie over de feestdagen, de data’s, tijden en samenwerkingen volgen binnenkort op onze site!

 

Voor nu is het vooral belangrijk om in het bezit te komen van een SpeelgoedbankPAS.

We zien u graag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *