Univé zet zich in voor Speelgoedbank Wageningen

door | 1 april 2017

Univé verzekeringen... wij zijn gekozen als goed doel!Wist u dat Univé een coöperatieve verzekeraar is? Samen delen zit Univé en de medewerkers al sinds 1815 in het bloed. Onlangs gaat Univé daar een stapje verder in, alle winkels van Univé Dichtbij schenken bij mooie financiële cijfers een deel van hun omzet aan een goed doel! Wij als Speelgoedbank Wageningen zijn één van die goede doelen!

Winst delen

Na een succesvol eerste jaar is afgelopen oktober de tweede actieperiode van start gegaan. Dit jaar heeft de actie een meer lokaal karakter, elke winkel ondersteunt een goed doel of maatschappelijk initiatief in de buurt.

Het goede doel

Speelgoedbank Wageningen is als goed doel gekozen door Univé in Ede, behalve dat ze hun best gaan doen om een mooi bedrag voor ons bij elkaar te krijgen helpen ze ook met het inzamelen van speelgoed! Wij als Speelgoedbank zijn hier erg blij mee! Univé is van alle markten thuis en denkt mee met wat voor ons als organisatie handig en goed is.

Actie

U bent bij Univé in Ede welkom om uw speelgoed te doneren! Breng uw overtollige, nog mooie en complete speelgoed baar Univé Ede op Stationsweg 89, 6711 PM te Ede.

Wie, wat, waar…

Wie   : Univé helpt mee!

Wat   : Breng uw overtollige speelgoed bij Univé

Waar: Stationsweg 89, 6711 PM te Ede

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *