Statiegeld bonnen voor Speelgoedbank Wageningen e.o.

door | 11 maart 2017

AH Bennekom statiegeld bonnen voor Speelgoedbank WageningenSpeelgoedbank Wageningen was het goede doel waarvoor je in de maand december bij Albert Heijn Bennekom je statiegeld bonnen in kon leveren. Onlangs namen de vrijwilligers van Speelgoedbank Wageningen een mooie cheque ter waarde van € 812,10 in ontvangst! 

Albert Heijn Bennekom heeft elke maand een ander goed doel waarvoor de klanten hun statiegeld flessen voor kunnen inleveren. In december, een maand waarin extra inkopen worden gedaan en er feest wordt gevierd is er door de klanten goed aan Speelgoedbank Wageningen gedacht.

Bij Speelgoedbank Wageningen zijn ze blij met elke euro die binnenkomt. Speelgoedbank Wageningen is een non-profit organisatie, al het werk wordt gedaan door vrijwilligers. De kosten die verbonden zijn aan het draaiende houden van de Speelgoedbank kunnen alleen betaald worden als er voldoende donaties en giften binnen komen.

Het mooie bedrag van € 812,10 dat is ingezameld met de statiegeldbonnen bij Albert Heijn Bennekom zal goed ingezet worden. Op de eerste plaats is er ook in 2017 weer geld nodig om de vaste lasten te betalen, ook zijn er nieuwe cadeautjes nodig voor de verjaardagen van de kinderen.

Kunt u ook wat betekenen voor Speelgoedbank Wageningen? Neem contact op via speelgoedbankwageningen@gmail.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *