Kinderfestival Wageningen – 20 mei 2017

door | 15 mei 2017

Kinderfestival op Duivendaal in WageningenJe hebt het misschien al wel gelezen of gehoord, aanstaande zaterdag is de eerste editie van (het gratis) Kinderfestival Wageningen! Het Festival is op Duivendaal in Wageningen, het terrein gaat gevuld worden met springkussens, stormbaan, schmink, muziek en nog veel meer! Kom van 10.00 tot 18.00 uur naar Duivendaal! Een festival waarbij de winst naar het goede doel gaan!

Het goede doel voor dit eerste jaar is Speelgoedbank Wageningen, wij dus!

Wat is er te doen?

Er zijn een tal van luchtkussens, een berenspringkussen, jungle stormbaan, nemo avontuur en een ladderrace! Meer over al deze luchtkussens kan je vinden op de site van het kinderfestival!

Behalve de verschillende luchtkussens zijn er ook nog andere activiteiten als schminken, knutselen en dansen!

 

Eten & Drinken

KInderfestival Wageningen op Duivendaal!

Kinderfestival Wageningen op Duivendaal!

Op het Kinderfestival hebben ze ook gedacht aan de inwendige mens! Op het horecaplein zullen er diverse dranken en snacks voor groot en klein beschikbaar zijn. Met deze catering sponsort u het goede doel, dus boterhammen meenemen is niet nodig!

Alle winst die gemaakt wordt op eten en drinken gaat naar het goede doel. Vanuit het Kinderfestival worden de kosten voor de inkoop betaald, al het horeca-personeel en -voorzieningen (bar, kraam, materiaal en apparatuur) worden gesponsord. Bij de catering wordt geholpen door H41.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *