Ongelooflijk…. Lobbes.nl

door | 30 oktober 2013
Vandaag kregen we een bijzonder en heel mooi bericht!
We zijn gebeld door
Lobbes, zij gaan ons helpen om ieder kind dat bij ons staat ingeschreven blij te maken met een cadeautje uit hun catalogus!
 
 

Tijdens de ophaaldagen voor ouders mag er uit de catalogus of van de website een cadeau uitgezocht worden ter waarde van maximaal € 15,– uiteraard mag u ook thuis alvast kijken en op deze dagen het briefje bij ons invullen. Om teleurstelling te voorkomen vragen wij u om drie keuzes te maken, zodat als het ene er niet is er wat anders besteld kan worden. 
 
Het is van belang dat u het juiste artikelnummer opschrijft, aan de hand van dat nummer kunnen we bestellen. Het speelgoed zal door Lobbes bij St. Speelgoedbank Wageningen worden bezorgd, de ouders kunnen het dan weer op de speelgoedbank komen ophalen. We gaan ervoor zorgen dat alle cadeautjes voor 5 december door de ouders opgehaald kunnen worden, hiervoor zullen extra tijden op de site komen.

Wij willen Lobbes namens de kinderen en ouders, bestuur en vrijwilligers van de St. Speelgoedbank Wageningen heel erg bedanken voor deze prachtige gift! 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *