Alleen voor ouders!

door | 9 november 2013
Sint is in zicht…
 
Daarom is Speelgoedbank Wageningen vanaf nu een aantal avonden alleen voor ouders geopend.
 
Op 14, 20, 21, 28 november zijn we tussen 18.30 en 21.00 uur en op 14 december tussen 10.00 – 15.00 uur alleen voor ouders geopend! Op deze avonden vragen we u, uw kinderen thuis te laten.
Op één van deze avonden kunt u bij ons cadeautjes uitzoeken voor de feestdagen.
Er is nieuw en gebruikt speelgoed beschikbaar.

Zoals u wellicht al hebt gehoord of gelezen heeft Lobbes iets moois aangeboden voor de kinderen van de Speelgoedbank. Voor alle kinderen mag er één cadeautje uitgezocht worden uit de catalogus of de website met een maximale waarde van € 15,–. Tijdens onze openingstijden kunt u een keuze maken maar u kunt ook alvast thuis een keuze maken en de artikelcodes opschrijven.
 
Tijdens onze openingstijden voor ouders kunt u de keuze van het kind doorgeven aan ons zodat wij dit kunnen bestellen bij Lobbes. Voor de bestelling bij Lobbes hebben wij briefjes klaar liggen op de speelgoedbank, op dit briefje vragen we u om uw gegevens in te vullen en de 1e, 2e en 3e keuze van uw kind. Deze gegevens zullen niet aan derden worden verstrekt, dit blijft in bezig van de St. Speelgoedbank Wageningen.

De cadeautjes die besteld worden zullen in de week van 5 december opgehaald kunnen worden op de speelgoedbank, data hiervoor komen nog beschikbaar.

De aantallen cadeautjes die u mag uitkiezen uit de voorraad van St. Speelgoedbank Wageningen zullen wij in de Speelgoedbank vermelden. Wij hebben gezien onze geringe voorraad moeten besluiten dat er voor grootouders andere aantallen gehanteerd worden als voor ouders.

 
St. Speelgoedbank Wageningen is geen speelgoedwinkel waar een oneindige voorraad speelgoed aanwezig is of besteld kan worden, wat er staat is er en daar kunt u, uw keuze uit maken.

We zien u graag op één van onze extra openingsdagen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *