Nog één kans!

door | 28 november 2016

Open... SpeelgoedbankTijdens onze ophaaldagen voor de feestdagen was het mooi druk, er was voldoende speelgoed en cadeautjes om iedereen te kunnen voorzien! Ook zijn er mooie bestellingen de deur uit gegaan naar Lobbes, voor de laatste dag was het een flinke lijst! De speelgoedbank kijkt met plezier terug op deze ophaaldagen en gaat na deze week haar deuren sluiten voor 2016! Na vrijdag 2 december zullen wij pas weer in februari geopend zijn voor onze klanten.

Er is nog één kans om….

Lobbescadeau ophalen!

Ondanks dat we op vele manieren hebben duidelijk gemaakt dat we maar liefst drie keer open zouden zijn voor het ophalen van de Lobbes cadeautjes heeft niet iedereen hier gehoor aan gegeven!

Wij zijn teleurgesteld dat u wel de bestelling heeft geplaatst maar niet de moeite heeft genomen om op één van de drie tijdstippen het cadeau of de cadeaus op te halen.
We geven u nog de kans om aanstaande vrijdag, 2 december tussen 12.00 – 15.30 uur de cadeautjes nog op te komen halen. Komt u niet moeten wij u teleurstellen en zullen de cadeautjes niet meer beschikbaar zijn.
Wij hopen u komende vrijdag te zien!

Verjaardagsboxen

Er staan nog enkele verjaardagsboxen van kinderen te wachten die jarig zijn in december en januari! Ook voor het ophalen van deze verjaardagsboxen zijn wij vrijdag 2 december tussen 12.00 – 15.30 uur geopend.

Wanneer staat er een verjaardagsbox voor uw in december of januari geboren kind klaar:

  • Als u zoon/dochter tussen de vier en twaalf jaar oud wordt.
  • U langer staat ingeschreven als vier maanden.
  • Als u de verjaardagsbox voor de verjaardag opkomt halen, indien dat niet het geval is schuiven we de box door naar een ander kind dat bij ons staat ingeschreven.

Openingstijden 2017

Ophalen

De openingstijden voor 2017 zullen in december online gezet worden! Voor het ophalen van verjaardagsboxen is van toepassing dat u deze altijd op kunt komen halen als we geopend zijn, mits anders aangegeven op de site.
We vragen u ons niet te bellen en mailen over wanneer wij weer geopend zijn, u dient onze site voor deze informatie in de gaten te houden.

Inleveren

De reguliere openingstijden zullen in december online komen, daarnaast kunt u tegenwoordig vijf dagen per week terecht bij ons inleverpunt in Bennekom. Wilt u het echt in Wageningen komen brengen voor februari kunt u contact met ons opnemen via mail of telefoon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *