Nog één avond geopend ~ 17 november 2016!

door | 14 november 2016

feestdagen cadeautjes of geld gezochtInmiddels hebben we drie van de vier extra avonden achter de rug, nog één te gaan! Alleen donderdag 17 november zijn we nog geopend voor het uitzoeken van cadeautjes! We vragen u dit bericht goed door te lezen dat u niet voor niets langs komt!

Er is nog één avond de mogelijkheid om cadeautjes uit onze voorraad uit te zoeken, maar ook om het wensenlijstje voor Lobbes in te leveren!

 

Cadeautjes ophalen en bestellen

Alleen nog op donderdag 17 november 2016, tussen 19.00 – 21.00 uur zijn we geopend voor het ophalen van cadeautjes en het doorgeven van het wensenlijstje voor Lobbes! Dit is echt de allerlaatste dag, daarna gaan we opruimen, de laatste bestelling doen en is het klaar voor dit jaar!

Actie van Lobbes!

Wat betreft het ‘Lobbes cadeau’ zorg ervoor dat u een wensenlijstje bij u heeft als u naar ons toekomt. U dient vooraf thuis op de site van Lobbes te kijken en drie artikelen van maximaal € 15,– per stuk op een lijstje te zetten. Let erop dat u items selecteert die op voorraad zijn! 

Als u dan bij ons komt kunnen we het controleren op juistheid en het opnemen van uw bestelling in de lijst die ingeleverd zal worden bij Lobbes.

De bestellingen worden door de Speelgoedbank bij Lobbes gedaan, u kunt vervolgens op een later te bepalen tijdstip de cadeautjes op halen. Hou voor deze data de site en Facebook in de gaten!

Ophalen bestelde cadeautjes

De bestelde Lobbes cadeautjes kunnen opgehaald worden op:

Vrijdag 25 november 2016      19.00 – 21.00 uur
Zaterdag 26 november 2016   09.30 – 13.00 uur
Maandag 28 november 2016  14.30 – 17.00 uur

Op deze dagen kunt u dus enkel de al bestelde cadeautjes ophalen die u bij ons heeft besteld! Op deze dagen kan er verder niets meer uitgezocht worden!

Belangrijk!!

Wij willen u erop wijzen dat het van belang is dat u echt een geldige verwijzing heeft, deze mag niet ouder zijn dan een jaar! Heeft u een geldige pas van de voedselbank mag u uiteraard ook komen. Daarnaast vragen wij u om een geldig legitimatiebewijs mee te nemen, deze zullen wij steekproefsgewijs controleren of als daar aanleiding voor is.

Aanvullende ‘regels’

  • Cadeautjes worden meegegeven voor kinderen tot en met 14 jaar.
  • Er gaat slechts één ouder nieuwe cadeautjes uitzoeken samen.
  • Maximaal twee volwassenen per gezin bij het gebruikte speelgoed.
  • U kunt een keuze maken uit wat er ligt, anders als dat hebben we niet.
  • Wij verstrekken geen tassen, plastic zakken of vuilniszakken om de cadeautjes in te doen.
  • Tassen die u mee neemt kunt u op de daarvoor aangewezen plek neerleggen, deze gaan niet mee de winkel in.
  • Cadeaus worden niet ingepakt, zolang er voorraad is kunt een rolletje inpakpapier meenemen.

Naar aanleiding van opmerkingen, ervaringen of toezeggingen kan bovenstaande artikel gewijzigd worden gedurende de aanloop naar de feestdagen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *