Wageningen Helpt een kind ~ 2016

door | 2 december 2016

Wageningen Helpt een kind!Voor het tweede jaar organiseren de mensen achter Wageningen Helpt een actie voor kinderen in Wageningen! De actie draagt dan ook de naam “Wageningen Helpt een kind”! Het idee komt van Arns Makelaardij in samenwerking met Eetcafé de Kater en Speelgoedbank Wageningen. 

Wageningen helpt een kind is een kerstactie van Wageningers, voor Wageningers. Voor kinderen uit Wageningen, waarvan de ouders in een situatie verkeren dat zij hun kinderen net niet dat extraatje met kerst kunnen geven.

Ouders die in deze situatie verkeren kunnen een verlanglijstje afhalen bij Startpunt in Wageningen. Als het lijstje is ingevuld kan deze op zaterdag 3 en zaterdag 10 december tussen 11.00-16.00 uur ingeleverd worden bij de Binnenstadswinkel van de Gemeente, Hoogstraat 15 (naast Brownies en Downies). 

Kan je dan niet? Geen probleem, lever het lijstje dan in bij het Startpunt of doe hem in de brievenbus bij Speelgoedbank Wageningen en wij zorgen dat het lijstje in de boom bij Eetcafé de Kater komt te hangen!

Inwoners van Wageningen, jullie hulp is nodig!

De bedoeling van deze actie is dat inwoners van Wageningen een lijstje uit de boom komen halen en een cadeautje van het lijstje gaan kopen voor deze kinderen. Het cadeautje kunt u dan onder de kerstboom leggen bij Eetcafé de Kater.

Ken je iemand die voor deze actie in aanmerking komt, laat ze dan een brief met verlanglijstje ophalen bij het Startpunt! Klanten van Speelgoedbank Wageningen, die in Wageningen wonen kunnen naar de winkel komen en daar een lijstje ophalen op 3 en 10 december, één van de vrijwilligers is daar aanwezig.

Het kerstfeest!

Woensdag 21 december 15.00 – 16.30 uur is het kerstfeest, met kerstman en cadeautjes bij Eetcafé de Kater! Samen met uw kinderen zullen we er een leuk feestje van maken!

 

Heeft u vragen over deze actie kunt u het beste naar de Facebookpagina van WageningenHelpt gaan en een privé bericht sturen, één van de mensen achter Wageningen Helpt zal u vraag beantwoorden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *