We zijn er bijna klaar voor….. maar…..

door | 3 november 2012
De speelgoedbank is klaar voor Sint en zijn Pieten!!
De slingers hangen klaar en er staat snoepgoed op tafel samen met koffie en thee!
Nog een klein weekje en we zijn voor het eerst open op vrijdag avond, de eerste ‘koopavond’ voor ouders en verzorgers is op vrijdag 9 november van 18.00 tm 21.00 uur!
 
Deze avonden zijn bedoeld voor ouders en verzorgers, zij kunnen zonder kinderen terecht die avond!
 

Vandaag zijn we met een groepje vrijwilligers bezig geweest om de speelgoedbank gezellig te maken voor Sint! De vrijdagavonden die we open zijn, zijn alleen bedoeld voor ouders, grootouders en verzorgers die gebruik maken van Speelgoedbank Wageningen.

De zaterdagen mogen de kinderen zelf weer mee, het is gebruikelijk dat de kinderen zelf hun speelgoed uitkiezen op de speelgoedbank! Alleen in verband met de feestdagen maken we een uitzondering!

We hebben inmiddels vernomen dat op zaterdag 24 november twee zwarte pieten ons komen helpen in de speelgoedbank… hoe spannend is dat, zouden ze het kunnen? Zouden ze wat lekkers bij zich hebben? Wie weet!

Nu we alles hebben klaar gezet blijken we meer (nieuwe) spullen te hebben voor jongens als voor meisjes, ondanks dat we al wat extra nieuwe spullen van particulieren hebben ontvangen. Mocht u ons willen helpen, is met name (nieuw) meisjes speelgoed (of financiele middelen om het aan te schaffen) van harte welkom! Ook de ouders die dochters hebben willen we blij maken met een keertje nieuw speelgoed.

Bedankt!! Tot snel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *