Het was leuk!!!

door | 11 november 2012
Afgelopen vrijdag was het zover, onze ‘koopavond’! Twee van onze vrijwilligers waren helaas ziek, daardoor iets minder mensen als dat we hadden gehoopt… maar we gingen er met goede moed tegenaan! En die goede moed hadden we wel nodig!!

 
Toen we aankwamen stonden de eerste mensen al voor de deur te wachten… we moesten nog koffie zetten en de laatste spullen erbij pakken. Het was 17.30 uur en om 18.00 uur zouden we open gaan.

Het liep storm!! Er is héél veel speelgoed opgehaald, natuurlijk door onze vaste klanten maar ook een aantal nieuwe waarover we van te voren ingelicht worden door verwijzers.

In totaal is er voor de helft van onze ‘klantjes’ speelgoed opgehaald, de ouders, grootouders en verzorgers waren blij en wij ook… wat is het leuk om mensen op deze manier te helpen!!

Het nieuwe speelgoed dat we hebben gaat dan ook hard, voor deze ‘actie’ is het zo dat als het op is, is het ook echt op.

We hebben nog twee avonden te gaan voor ouders, grootouders en verzorgers, daarnaast de ‘reguliere’ dagen waarop de kinderen zelf hun spulletjes uit komen zoeken.

Al met al is de conclusie… het was druk, hard werken, maar wat leuk die tevreden en blije mensen te zien en te weten dat ze hun kinderen ook een leuk sinterklaas en/of kerstfeest kunnen geven!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *