Waar zijn wij druk mee?

door | 29 september 2015
Denkt u al na over de feestdagen dit jaar? Wij, de vrijwilligers van Speelgoedbank Wageningen wel! Deze zomer hebben een aantal vrijwilligers onze voorraad nieuwe cadeautjes bekeken en gesorteerd, helaas is de voorraad niet toereikend genoeg om alle gezinnen die staan ingeschreven te voorzien.
Het is inmiddels bijna oktober, we hebben nog maar een dikke maand om voldoende cadeaus bij elkaar te krijgen. De meeste ouders zullen inmiddels bezig zijn met het bedenken van wat ze hun kleintjes zullen gaan geven, het is immers al zo december! En vanaf half november is die beste man uit Spanje er al weer en zullen er ook schoentjes gevuld worden.  


Wat krijgen uw kinderen, uw kleinkinderen of andere kinderen in uw omgeving? Lekker eten, misschien gaan ze wel op vakantie. Waarschijnlijk krijgen ze ook cadeautjes met de feestdagen, misschien wel twee keer met sinterklaas én met kerst.
Kinderen in armoede gaan niet op vakantie, gaan niet uit eten, zelden of geen cadeautje in de schoen of laat staan dat er op of rond 5 december een zak met cadeautjes voor de deur zal staan.
De vrijwilligers van Speelgoedbank Wageningen proberen ervoor te zorgen dat het gat kleiner zal zijn en alle kinderen cadeautjes kunnen krijgen, ook de kinderen waarvan de ouders het financieel moeilijk hebben! Daarvoor hebben we wel uw hulp nodig! We zijn net als voorgaande jaren op zoek naar nieuw speelgoed en nieuwe spulletjes.

De nieuwe spullen worden in een aparte ruimte klaar gezet, tijdens de speciale ophaaldagen alleen voor ouders kunnen ouders dan cadeautjes uitzoeken voor hun kinderen. Helaas hebben we op dit moment nog onvoldoende speelgoed om de gehele groep te voorzien van nieuw speelgoed.
Mocht u in de gelegenheid zijn ons te helpen… Graag! Nieuwe spullen zijn welkom, heeft u dat niet en wilt u toch helpen is een financiële bijdrage ook welkom. Daarvan gaan onze vrijwilligers dan cadeautjes kopen.

We hopen op uw steun!
Alvast bedankt!

Met vriendelijke groet,
St. Speelgoedbank Wageningen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *