27 september 2015: Opnieuw verkoop van spelletjes maar er is meer!

door | 22 september 2015

Net als vorig jaar staat Speelgoedbank Wageningen op de braderie die wordt gehouden op het Salverdaplein tijdens The Distinguished Gentlemans Ride Wageningen. Dit jaar doen we het alleen net even anders!

Zondag 27 september 2015 staan we op het Salverdaplein in Wageningen tijdens The Distinguished Gentlemans Ride Wageningen. We staan op de Braderie van de DGR met een schminker, we zetten gekleurde plukjes in het haar, kunnen uw haren vlechten en verkopen we spelletjes en puzzels.

Vorig jaar schminkte we kosteloos kinderen tijdens dit evenement, dit jaar pakken we het anders aan. We doen dit jaar meer tijdens de braderie én we vragen er geld voor, dit is natuurlijk niet zonder reden.

Elk jaar werken we met een grote groep vrijwilligers hard om de feestdagen voor onze klanten ook feestelijk te maken. Het hele jaar door proberen we nieuwe spullen te verzamelen en vanaf de zomervakantie gaan we nog iets harder aan het werk om het voor elkaar te krijgen. We plannen extra openingstijden waarop alleen ouders welkom zijn om voor kun kind(eren) een aantal cadeautjes uit te zoeken. We proberen dan een aantal kleine en een aantal grotere cadeautjes per kind mee te kunnen geven.

Helaas is het op dit moment zo dat we nog onvoldoende cadeautjes hebben om alle kinderen te voorzien. Door geld te vragen voor het schminken, het zetten van plukjes maar ook het verkopen van spelletjes en puzzels hopen we nog wat meer budget beschikbaar te krijgen voor het aanvullen van de voorraad cadeautjes.

Onze prijslijst voor aanstaande zondag 27 september 2015
> Spellen – kleine doos / wat u er voor over heeft, va € 1,–
> Spelen – grote doos / wat u er voor over heeft, va € 3,–
> Puzzels – kleine doos / wat u er voor over heeft, va € 1,–
> Puzzels – grote doos / wat u er voor over heeft, va € 2,–
> Schmink – groot (groot deel vh gezicht) / € 2,–
> Schmink – klein (een klein item) / € 1,–
> Gekleurd plukje in het haar / € 2,–
> Haren vlechten / € 1,– (andere wensen bespreekbaar, bij knot of opsteken graag zelf uw producten meenemen).

Het staat u natuurlijk vrij om ons meer te geven, alles wat we ontvangen gaat naar Speelgoedbank Wageningen​ om nieuwe cadeautjes te kopen voor de feestdagen!


Tot zondag!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *