Ons weekend 28 & 29 maart 2015!

door | 27 maart 2015

Een druk Speelgoedbank Weekend voor de boeg! Na vorige week NL Doet zijn we nu weer bezig met andere activiteiten voor onze organisatie.

Ophalen van speelgoed

Net als afgelopen donderdag zijn we morgen, zaterdag 28 maart 2015 tussen 10.00 uur en 15.00 uur geopend voor het ophalen van speelgoed. Onze vrijwilligers staan weer voor u klaar om te helpen bij het kiezen van speelgoed, maar ook voor meegeven van de verjaardagsbox!

Is u kind binnenkort jarig en staat u al ingeschreven? Dan kunt u voor de verjaardagen vanaf 28 maart tm eind mei de verjaardagsbox op komen halen. Let er op, verjaardagsboxen kunnen alleen vooraf opgehaald worden, daarna schuiven ze door.

Duurzaam lenteweekend Wageningen

Dit weekend is het Duurzaam lenteweekend in Wageningen, dit betekend onder andere koopzondag met een lentemarkt rondom de grote kerk op de markt. Daar staat het Ssssschmink team om kinderen tegen een vrijwillige bijdrage te schminken. Daarnaast kunt u daar speelgoed inleveren bij onze vrijwilligers.

Meer informatie

Tijdens het duurzaam lenteweekend zijn er ook vrijwilligers aanwezig die u meer informatie kunnen verstrekken over het werk wat we doen, we u kunnen helpen of wellicht zou u ons juist graag willen helpen!

We zien u graag dit weekend!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *