Koningsdag 2015 met Speelgoedbank Wageningen

door | 27 april 2015

Koningsdag en voorheen Koninginnedag betekend voor veel van de vrijwilligers een werkdag… een aantal vrijwilligers waren aan het schminken en een grote groep was vanaf 15.00 uur aanwezig op het Beuningplein waar de Oranjestichting Wageningen goede doelen de kans gaf om spullen uit te zoeken.

Mensen die op de rommelmarkt in Wageningen hebben gestaan konden overgebleven spullen inleveren op het Beuningplein, vrijwilligers van diverse organisaties keken dan of er spullen bij zaten die ze konden gebruiken. Mensen konden daarop wachten zodat ze wat niet gewenst was mee terug konden nemen of ze konden het neerzetten.

Er werd zo veel neergezet dat we wel twee speelgoedbanken konden vullen, helaas is onze opslag niet zo groot en hebben onze vrijwilligers erg selectief moeten zijn. Zij hebben spullen uitgezocht die goed lopen, die onze bezoekers veel meenemen en waarvan we weinig of niets op voorraad hebben.

De vrijwilligers hebben vanaf 15.00 uur tot ruim na 17.00 uur spullen uitgezocht en meerdere auto’s vol spullen naar de speelgoedbank gebracht en er wordt nog het één en ander nagebracht! Daarnaast bleef er helaas ook spullen achter, dit was ook de afspraak met de Oranjestichting. Normaal wordt alles afgevoerd, nu mochten we uitzoeken en werd het restant alsnog afgevoerd door de organisatie.

 
Naast deze actie hebben we ook geschminkt op de DoeMarkt namens Kinderopvang Wageningen, we hebben zo’n 120 kinderen voorzien van leuke gezichten! Van tijgers, vlinders, katten, honden en bloemen tot clowntjes.

 
 
Via deze weg willen we de mensen die spullen hebben ingeleverd bedanken!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *