Molenmarkt 10 september 2016

door | 7 september 2016

MolenmarktVoor het derde jaar op rij staan wij op de Molenmarkt in Wageningen, we verkopen enkele keren per jaar allemaal dubbele spelletjes en puzzels. Dit doen we uiteraard niet zomaar, er is een goede reden! We willen namelijk dat de kinderen die bij Speelgoedbank Wageningen e.o. komen fijne en leuke feestdagen bezorgen, althans we willen een bijdrage leveren.

Op de Molenmarkt!

Drie jaar geleden besloten dat we in de zomer beginnen met het sorteren van alle spelletjes, waar we er meer als één en populaire spelletjes twee of drie van hebben zetten we apart voor de Molenmarkt. Tijdens de Molenmarkt kunnen mensen bij onze kraam spelletjes en puzzels kopen, we hebben geen vaststaande prijzen waardoor we mensen vrij laten in wat ze willen uitgeven aan de spelletjes.

Natuurlijk zijn onze vrijwilligers aanwezig om het goed te laten verlopen, niet dat een prachtig mooi, groot en duur spel weg gaat voor € 2,– bijvoorbeeld! Mensen kunnen uiteindelijk voor relatief weinig geld goede spelletjes en puzzels kopen en steunen daarmee de Speelgoedbank en haar bezoekers.

Voor het eerst dit jaar hebben we één van onze schminkers voor u klaar staan, tegen betaling kan uw kind geschminkt worden. Ook daarvan is de opbrengst volledig voor de speelgoedbank!

Het doel

Het geld komt in zijn geheel ten goede van onze doelgroep, van het geld kopen we namelijk nieuwe cadeautjes in zodat de kinderen die bij ons staan ingeschreven ook cadeau(tjes) kunnen krijgen in de december maand.

Op dit moment hebben we nog onvoldoende cadeautjes en financiële middelen in huis om de feestdagen tot een succes te kunnen maken.

 

Wilt u helpen?

Als u wilt helpen kunt u zaterdag 10 september langskomen op de Molenmarkt en een spelletje of puzzel bij ons kopen voor een leuk bedrag, geld doneren of nieuw speelgoed brengen!

We nemen tijdens de Molenmarkt geen gebruikt speelgoed aan, dit kunt u tijdens de inlevertijden bij ons inleveren in Wageningen of ons inleverpunt in Bennekom.

 

Tot zaterdag op de Molenmarkt!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *