Gezocht: Nieuwe cadeautjes voor de feestdagen

door | 23 september 2016
Denkt u al na over de feestdagen dit jaar? Wij, de vrijwilligers van Speelgoedbank Wageningen wel! Deze zomer hebben een aantal vrijwilligers onze voorraad nieuwe cadeautjes bekeken en gesorteerd, helaas is de voorraad niet toereikend genoeg om alle gezinnen die staan ingeschreven te voorzien. Helaas heeft onze eerdere oproep niets opgeleverd, daarom nog maar eens!

Het is al weer september, we zijn eigenlijk al aan de late kant… maar we moeten er harder aan trekken als voorgaande jaren.  We begrijpen dat de meeste mensen er nu nog niet over nadenken, maar over minder dan drie maanden is het al december, het einde van het jaar, de feestdagen, dé feestmaand…..

 

Wat krijgen uw kinderen, uw kleinkinderen of andere kinderen in uw omgeving? Lekker eten, misschien gaan ze wel op vakantie. Waarschijnlijk krijgen ze ook cadeautjes met de feestdagen, misschien wel twee keer met sinterklaas én met kerst.

Kinderen in armoede gaan niet op vakantie, gaan niet uit eten, zelden of geen cadeautje in de schoen of laat staan dat er op of rond 5 december een zak met cadeautjes voor de deur zal staan.

De vrijwilligers van Speelgoedbank Wageningen e.o. proberen ervoor te zorgen dat het gat kleiner zal zijn en alle kinderen cadeautjes kunnen krijgen, ook de kinderen waarvan de ouders het financieel moeilijk hebben!

Daarvoor hebben we wel uw hulp nodig! We zijn net als voorgaande jaren op zoek naar nieuw speelgoed en nieuwe spulletjes. De nieuwe spullen worden in een aparte ruimte klaar gezet, tijdens de speciale ophaaldagen alleen voor ouders kunnen ouders dan cadeautjes uitzoeken voor hun kinderen.

Mocht u in de gelegenheid zijn ons te helpen… Graag! Nieuwe spullen zijn welkom, heeft u dat niet en wilt u toch helpen is een financiële bijdrage ook welkom. Daarvan gaan onze vrijwilligers dan cadeautjes kopen. We hopen op uw steun! Alvast bedankt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *