Laatste avond, maandag 30 november ’15

door | 28 november 2015

We willen u er op attent maken dat we maandag 30 november ’15 voor de laatste keer open zijn voor het ophalen van cadeautjes en het bestellen van een cadeautje van Lobbes.nl. Het is van belang dat u een in het bezit bent van een voedselbank pas of een verwijsbrief.

Sinterklaasblog_01

Ook voor deze laatste avond gelden onderstaande regels en werkwijze, deze zijn speciaal opgesteld voor de ophaalavonden voor ouders/verzorgers waarbij er cadeautjes opgehaald kunnen worden door alleen de ouders, zonder kinderen. Het gaat om het ophalen van cadeautjes en het bestellen van een lobbes cadeautje, het ophalen van lobbes cadeautjes kan vanaf donderdag 3 december, tijdstippen volgen nog.

Er zal niet afgeweken worden van deze vastgestelde regels en  werkwijze om het voor iedereen, zowel vrijwilligers als bezoekers, duidelijk en  inzichtelijk te houden.

!!!!! BELANGRIJK !!!!!

 • Zorg dat u een geldige verwijzing heeft of de voedselbankpas bij u heeft, neem ook uw legitimatiebewijs mee.
 • Er is geen gelegenheid om op de speelgoedbank een lijstje samen te stellen! Het is  daarom van belang dat u voor uw komst naar Speelgoedbank Wageningen een  wensenlijstje per kind maakt, het lijstje kunt u bij ons inleveren. Zorg ervoor  dat het een duidelijk leesbaar lijstje is, voorzien van de naam van uw kind, artikelnummer  en omschrijving.
  De drie artikelen (1e, 2e en 3de  keuze) hebben een maximale waarde van € 15,– per stuk. U kunt een keuze maken via de  site van Lobbes, www.lobbes.nl.


Werkwijze: 

 • Bij binnenkomst ontvangt u een nummer van één  van onze vrijwilligers.
 • Grote tassen zijn niet toegestaan, indien u die bij zicht heeft kunt u die bij de deur in een bak doen en weer terugpakken bij vertrek.
 • U meldt zich bij de tafel in de gang zodat we  weten dat u er bent, uw formulier erbij kunnen pakken en de verwijzing of voedselbank pas kunnen controleren.
 • Het wensenlijstje van Lobbes.nl kunt u inleveren bij de tafel in de gang, onze vrijwilliger controleert de lijst en neemt het op in de bestellijst.
 • Op nummer word de volgende geroepen om naar de ruimte te komen met nieuwe cadeautjes, hier wordt u door één van de vrijwilligers geholpen.
 • Vervolgens kunt u indien er plaats is door naar de inpaktafel en het gebruikte speelgoed, we hanteren de volgorde van binnenkomst.
 • De nieuwe cadeautjes worden door onze vrijwilligers ingepakt indien u dat wenst, er wordt geen inpakpapier meegegeven.

Wat mag er meegenomen worden:

Ouders:
Nieuw: Eén groot, vier klein en één boek per kind, daarnaast per gezin een puzzel of spel.
Gebruikt: Drie stuks

Grootouders:
Gebruikt: Twee stuks

 

Overige aandachtspunten:

 • Voor elk kind kan één keer cadeautjes worden uitgezocht, bij co-ouderschap vragen we u af te stemmen wie er
  langs komt. Indien dit niet gedaan is kan het zijn dat de andere ouder van uw kind(eren) al langs is geweest.
 •  De vrijwilligers die u bij vragen te woord kunnen staan zijn  te herkennen aan een t-shirt, vest of bodywarmer met opdruk van Speelgoedbank Wageningen.
 • Tijdens deze avond zijn naast eerder genoemde regels onze standaard huisregels van toepassing. Deze dient u te accepteren en na te leven als u gebruik wil maken van onze hulp.
 • Onze openingstijden alleen voor ouders, i.v.m. cadeautjes voor de feestdagen:
  -Maandag 30 november 18.30 – 21.00 uur

Graag zoveel mogelijk dit bericht delen zodat alle klanten op de hoogte zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *