Aftellen is begonnen, nog twee keer!

door | 25 november 2015

Inmiddels zijn er vier avonden geweest waarop speelgoed opgehaald kon worden, nog twee te gaan! Aanstaande donderdag, 26 november en maandag 30 november heeft u nog de gelegenheid om speelgoed op te komen halen en uw wensen lijstje voor Lobbes door te geven bij onze vrijwilligers! 

a0b12725-beb1-48f0-89b5-1eddff4e9978

De speelgoedbank is weer opgeruimd en aangevuld, het gebruikte speelgoed is aangevuld maar ook het nieuwe speelgoed is weer aangevuld! De vrijwilligers staan weer voor u klaar de komende twee openingsavonden.

f730c30b-a015-4be5-b065-8fa714c46e4a

Lees nog even onze werkwijze door!

We willen nogmaals onder de aandacht brengen hoe we werken tijdens de ophaalavonden voor ouders. Deze regels en werkwijze zijn vastgesteld  speciaal voor deze ophaaldagen waarbij er cadeautjes opgehaald kunnen worden  door alleen de ouders, zonder kinderen.

 

Er zal niet afgeweken worden van deze vastgestelde regels en  werkwijze om het voor iedereen, zowel vrijwilligers als bezoekers, duidelijk en  inzichtelijk te houden.

!!!!! BELANGRIJK !!!!!

 • Zorg dat u een geldige verwijzing heeft of de voedselbankpas bij u heeft, neem ook uw legitimatiebewijs mee.
 • Er is geen gelegenheid om op de speelgoedbank een lijstje samen te stellen! Het is  daarom van belang dat u voor uw komst naar Speelgoedbank Wageningen een  wensenlijstje per kind maakt, het lijstje kunt u bij ons inleveren. Zorg ervoor  dat het een duidelijk leesbaar lijstje is, voorzien van de naam van uw kind, artikelnummer  en omschrijving.
  De drie artikelen (1e, 2e en 3de  keuze) hebben een maximale waarde van € 15,– per stuk. U kunt een keuze maken via de  site van Lobbes, www.lobbes.nl.


Werkwijze: 

 • Bij binnenkomst ontvangt u een nummer van één  van onze vrijwilligers.
 • Grote tassen zijn niet toegestaan, indien u die bij zicht heeft kunt u die bij de deur in een bak doen en weer terugpakken bij vertrek.
 • U meldt zich bij de tafel in de gang zodat we  weten dat u er bent, uw formulier erbij kunnen pakken en de verwijzing of voedselbank pas kunnen controleren.
 • Het wensenlijstje van Lobbes.nl kunt u inleveren bij de tafel in de gang, onze vrijwilliger controleert de lijst en neemt het op in de bestellijst.
 • Op nummer word de volgende geroepen om naar de ruimte te komen met nieuwe cadeautjes, hier wordt u door één van de vrijwilligers geholpen.
 • Vervolgens kunt u indien er plaats is door naar de inpaktafel en het gebruikte speelgoed, we hanteren de volgorde van binnenkomst.
 • De nieuwe cadeautjes worden door onze vrijwilligers ingepakt indien u dat wenst, er wordt geen inpakpapier meegegeven.


Wat mag er meegenomen worden:

Ouders:
Nieuw: Eén groot, vier klein en één boek per kind, daarnaast per gezin een puzzel of spel.
Gebruikt: Drie stuks

Grootouders:
Gebruikt: Twee stuks

Overige aandachtspunten:

 • Voor elk kind kan één keer cadeautjes worden
  uitgezocht, bij co-ouderschap vragen we u af te stemmen wie er
  langs komt. Indien dit niet gedaan is kan het zijn dat de andere ouder van uw kind(eren) al langs is geweest.
 •  De vrijwilligers die u bij vragen te woord
  kunnen staan zijn  te herkennen aan een t-
  shirt, vest of bodywarmer met opdruk van Speelgoedbank Wageningen.
 • Tijdens deze avond zijn naast eerder genoemde
  regels onze standaard huisregels van toepassing. Deze dient u te accepteren en
  na te leven als u gebruik wil maken van onze hulp.

Graag zoveel mogelijk dit bericht delen zodat alle klanten op de hoogte zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *