Wijziging statuten St. Speelgoedbank Wageningen en omstreken

door | 6 november 2015

We zijn erg blij u te kunnen vertellen dat we dankzij Van Putten Van Apeldoorn notarissen te Ede onze statuten hebben kunnen aanpassen. Vanaf vandaag, 6 november 2015 staat in onze statuten vastgelegd wat we al jaren doen!

In 2011 is Speelgoedbank Wageningen als eerste speelgoedbank van Gelderland en onze regio van start gegaan, nooit hadden we op dat moment kunnen bedenken dat we per direct niet alleen kinderen in Wageningen zouden gaan helpen maar ook uit de gehele regio! Destijds stond er in onze statuten al dat we mensen in Wageningen en omgeving zouden gaan helpen, dit was echter niet opgenomen in onze naam.
Vanaf 6 november 2015 is zowel in onze statuten als in de naam bevestigd wat we met al onze vrijwilligers doen, namelijk gezinnen in Wageningen en omgeving die vanwege de economische situatie behoeftig voorzien van speelgoed.
Ook zijn er wijzigingen doorgevoerd die van toepassing zijn op het feit dat we een algemeen nut beogende instelling zijn, kortom we zijn weer helemaal up to date dankzij Van Putten Van Apeldoorn!
Bedankt voor uw hulp!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *