Weet je nog? Univé?

door | 24 augustus 2017

UnivéWeet je nog dat we eerder dit jaar vertelde dat elke Univé winkel zich in ging zetten voor een goed doel of maatschappelijk initiatief in de buurt? Dat ze stinkend hun best zouden gaan doen om een mooi bedrag voor ons bij elkaar te krijgen was wel duidelijk! En hun best hebben ze gedaan!!

Hoe zat het ook al weer? Het is namelijk wel even geleden, maar hieronder staat het nog eens snel en kort uitgelegd hoe de actie van Univé in elkaar steekt.

Winst delen

Na een succesvol eerste jaar is afgelopen oktober de tweede actieperiode van start gegaan. Dit jaar heeft de actie een meer lokaal karakter, elke winkel ondersteunt een goed doel of maatschappelijk initiatief in de buurt.

Het goede doel

Speelgoedbank Wageningen is als goed doel gekozen door Univé in Ede, behalve dat ze hun best gaan doen om een mooi bedrag voor ons bij elkaar te krijgen helpen ze ook met het inzamelen van speelgoed! Wij als Speelgoedbank zijn hier erg blij mee! Univé is van alle markten thuis en denkt mee met wat voor ons als organisatie handig en goed is.

Het resultaat!

Unive Ede - uitreiking chequeHet initiatief en de actie zijn al mooi, maar het resultaat is nog mooier… we krijgen namelijk een bedrag van € 1.275,–! Hoe fijn is dat? Gedeeltelijk zal het geld worden gebruikt voor de feestdagen en het aanvullen van verjaardagscadeautjes. Daarnaast zal een groot deel van het bedrag gebruikt worden om onze vaste lasten te bekostigen.

Univé Ede, super bedankt voor jullie inzet!! Wij zijn blij dat jullie aan ons hebben gedacht voor deze actie!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *