Wageningen Helpt een kind

door | 12 december 2015

WageningenHelpt - FB Verk

Er is een nieuw en liefdevol project in Wageningen, het idee draagt de naam Wageningen Helpt en op dit moment loopt er een actie ‘Wageningen Helpt een kind’! Het idee komt van Arns Makelaardij in samenwerking met Eetcafé de Kater en Speelgoedbank Wageningen. 

Wageningen helpt een kind is een kerstactie van Wageningers, voor Wageningers. Voor kinderen uit Wageningen, waarvan de ouders in een situatie verkeren dat zij hun kinderen net niet dat extraatje met kerst kunnen geven.

Deze kinderen kunnen een verlanglijstje invullen en bij Eetcafé de Kater in de kerstboom hangen of bij Speelgoedbank Wageningen in de brievenbus doen, we zorgen er dan voor dat de briefjes in de kerstboom kom te hangen. Het inleveren van de lijstjes kan tot en met woensdag 16 december, 17.00 uur.

Het is de bedoeling dat inwoners uit Wageningen dit lijstje er uit halen en een cadeautje van het lijstje gaan kopen voor deze kinderen en onder de kerstboom leggen bij eetcafé de Kater. De kerstman zal de kinderen dit cadeautje geven op woensdagmiddag 23 december bij de Kater.

Ken je iemand die hiervoor in aanmerking komt laat ze dan een brief met verlanglijstje ophalen bij de volgende adressen; Startpunt, Consultatiebureau, Maatschappelijk werk en bij de afdeling Samenleving van de gemeente.

Heeft u vragen over deze actie kunt u het beste naar de Facebookpagina van WageningenHelpt gaan en een privé bericht sturen, één van de mensen achter Wageningen Helpt zal u vraag beantwoorden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *