Verjaardagsbox ophalen!!

door | 30 maart 2013
Komt de verjaardag van je kind eraan en sta je al ingeschreven bij St. Speelgoedbank Wageningen? Dan kan je voor de verjaardag een verjaardagsbox van St. Jarige Job ophalen bij de speelgoedbank.

De verjaardagsboxen kunnen worden opgehaald als je kind na 1 april jarig is, tussen de 4 en 12 jaar is en  ingeschreven staat bij de speelgoedbank. Wij zijn 16 april geopend voor het ophalen van speelgoed maar we hebben gezien dat een aantal van de kinderen voor die datum jarig is.

Daarom heb je ook de gelegenheid om de verjaardagsbox op zaterdag 6 april tussen 10.00 en 13.00 uur op te halen of op 11 april tussen 18.30 en 20.30 uur. Mocht je niet kunnen horen we het graag via mail (speelgoedbankwageningen@gmail.com) en maken we een andere afspraak zodat de box optijd in huis is!

De boxen voor de kinderen die in april en mei jarig zijn staan klaar bij ons op de speelgoedbank, de boxen voor de verjaardagen in maanden juni, juli en (waarschijnlijk) augustus zullen naar verwachting in mei geleverd worden.

De box bevat alles om van de verjaardag van je kindje een feestje te maken zowel thuis als op school!

Tot snel!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *