Speelgoed doneren bij Albert Heijn!

door | 29 november 2018

Speelgoed doneer actie Albert Heijn (AH)Speelgoedbank Wageningen is een bekend en erkend goed doel, dat blijkt maar uit de goedlopende actie van Albert Heijn! Voor maar liefst negen vestigingen van Albert Heijn in de Regio is onze Speelgoedbank het goede doel voor de doneer speelgoed actie. Hoe leuk en positief is dat?

Waar kan je speelgoed doneren?

Op de site van Albert Heijn zijn alle locaties die meedoen aan deze actie genoemd. Elke vestiging van AH mag zelf het goede doel bepalen, dus je kan verschillende goede doelen tegen komen. Ook zijn er vestigingen die niet mee doen met deze actie, dat is ook mogelijk.

Als je wil dat het speelgoed bij Speelgoedbank Wageningen terecht komt kan je het inleveren bij de volgende vestigingen van Albert Heijn:

  • Ede Parkweide
  • Ede Bunschoteplein
  • Ede Rozenplein
  • Ede Stadspoort
  • Lunteren
  • Rhenen
  • Bennekom
  • Wageningen
  • Driebergen
  • Zetten

Tot en met 8 of 9 december kan je bij deelnemende AH vestigingen speelgoed inleveren, let erop dat het speelgoed heel, compleet en schoon is!

Nieuwe voorraad!

Deze actie is super fijn, zo rond de feestdagen gaat onze voorraad gebruikt, maar ook nieuw speelgoed er snel doorheen! Door deze actie van Albert Heijn kunnen we weer een nieuwe voorraad aanleggen om in het nieuwe jaar alle bezoekers van de speelgoedbank weer te voorzien van speelgoed, boeken en spelletjes.

Onze vrijwilligers

In de laatste maanden van het jaar zijn we bij de speelgoedbank altijd erg druk. We zijn geopend voor de feestdagen voor ouders, er moeten bestellingen gedaan worden, opgeruimd, schoongemaakt, we leveren hulp aan sinterklaas en de kerstman. Maar ook zijn er activiteiten waarbij Speelgoedbank Wageningen zich inzet om ons zichtbaar te maken en ons steentje bij te dragen. Kortom, dit is een drukke tijd voor onze vrijwilligers!

We hebben gelukkig weer een heel aantal vrijwilligers bereid gevonden om heen en weer te rijden naar verschillende vestigingen van Albert Heijn. Daarnaast proberen we meerdere keren per week alles wat vanuit de Albert Heijns naar Wageningen komt uit te zoeken, sorteren en waar nodig schoon te maken. Ook hier gaat veel tijd in zitten!

Let op… is het compleet en heel? Lever het schoon in!

Dit is eigenlijk altijd van toepassing als je spullen in gaat leveren voor een tweede of misschien wel derde leven… maar zorg dat het product nog goed is. Lever alleen speelgoed in dat nog heel en compleet is!

Bekijk het goed, zou jij het nog cadeau geven aan je nichtje, neefje of buurkindje? Ja? Dan is het goed, heb je twijfel? Lever het dan niet in, het zorgt voor extra werk en extra kosten omdat het dan alsnog afgevoerd moet worden.

 

Alvast bedankt voor alle donaties die we mogen ontvangen! Of dat nu bij ons inleverpunt Siza Duurzaam in Bennekom is of via één van de vestigingen van Albert Heijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *