Opnieuw vrijwilligers gezocht om te klussen!

door | 3 september 2014

We zijn na ruim drie weken klussen al héél ver, maar nog niet ver genoeg! En nog lang niet klaar…. Er zijn echt nog wat helpende handen nodig voor we open kunnen in oktober!

Er zijn nu een aantal vrijwilligers dagen, weken achter elkaar bezig geweest…. maar er is toch nog wat extra hulp nodig! Aanstaande zaterdag, 6 september moet er opgeruimd en schoongemaakt worden rondom en in het nieuwe pand. De groencontainer gaat maandag weg, het zou fijn zijn als al het groenafval er dan in ligt.
Daarnaast moet er schoongemaakt en opgeruimd worden in het pand, ondertussen worden de laatste ‘grotere’ klussen gedaan zoals het klaar maken van de keukenblokken in de schoonmaakruimte en het klaarmaken van de toiletten (als alle benodigdheden er zijn).

Daarnaast gaan we volgende week starten met het schuren, schoonmaken en verven van de buitenkant!
De ‘mooie’ blauwe en groene tinten worden vervangen door de ‘klassieke’ donker groene kleur, maar ook hier is hulp voor nodig!

Wie o wie wil ons komen helpen zodat we in oktober onze nieuwe locatie helemaal klaar kunnen openen??

Voor vragen of deelname mag u contact opnemen met Bert vd Weerd, hij is vrijwel alle dagen aanwezig en weet wat er moet gebeuren. Hij is bereikbaar via 06 21 855 658 of via mail, bertvdweerd@hotmail.com. U mag uiteraard ook contact opnemen via speelgoedbankwageningen@gmail.com, deze mails zullen we doorsturen naar Bert.

Alvast bedankt!!

Met vriendelijke groet,

St. Speelgoedbank Wageningen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *