Openingstijden 2017

door | 6 januari 2017

De openingstijden voor 2017 staan online! Het was even zoeken en bekijken wat nodig en mogelijk is, voorlopig hebben we dagen en tijden vastgesteld. We hopen jullie allemaal weer te zien dit jaar!

Wanneer zijn we open…

De eerste zaterdag van de maand en de opvolgende donderdag zijn we open voor het inleveren van speelgoed. Voor het ophalen hebben we net als de voorgaande maanden de derde zaterdag van de maand en de opvolgende donderdagavond gepland. Elke maand gaan we op deze dagen open, indien het te weinig blijkt te zijn zullen we kijken of we kunnen uitbreiden.

En verder?

We zijn tot en met oktober weer geopend voor het inleveren van speelgoed en het ophalen van speelgoed en verjaardagsboxen! De verjaardagsboxen kunnen op alle openingstijden opgehaald worden met uitzondering van de dagen waarop alleen ouders kunnen komen.

In november zullen we weer geopend zijn voor het uitzoeken van cadeautjes voor de feestdagen! Speelgoedbank Wageningen en haar vrijwilligers zal er alles aan doen om ook dit jaar weer een mooie voorraad cadeautjes te verzamelen. We hopen dat het ons net als de voorgaande jaren gaat lukken!

Hier kan je alle openingstijden vinden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *