Inzameling wijk de Tarthorst in Wageningen

door | 18 september 2013
Het ingezamelde speelgoed hebben we ontvangen, het is goed gekomen!!
 
Sinds dinsdagavond kregen wij berichten dat er door mensen speelgoed opgehaald werd in de Tarthorst. Zij maakte kenbaar dat het voor de Speelgoedbank zou zijn. Helaas was St. Speelgoedbank Wageningen niet op de hoogte van deze actie.

Er waren bewoners in de wijk die wat ‘ongerust’ waren over de situatie en zij hebben contact met ons opgenomen. We zijn vanmorgen op zoek gegaan en het is opgelost!

Vanavond in gesprek geweest met Jeroen van De Ronde Tafel Wageningen. De actie is door deze service club opgezet om ons te helpen met het inzamelen van speelgoed! Dus met de beste bedoelingen en we kunnen u dan ook vertellen dat al het speelgoed vandaag bij ons terecht is gekomen!

Het is helaas zo dat er mensen ‘last’ hebben ondervonden van deze actie, dit is nooit de bedoeling geweest. Daarom hebben we afgesproken dat als er een vervolg komt (wat erg mooi zou zijn) mensen zelf kunnen aangeven of er bij hen speelgoed op gehaald kan worden via een sms, mail of telefoontje. Daarnaast zullen we dan deze actie ook op de site, facebook en twitter zetten zodat u ervan op de hoogte bent!

Het speelgoed wat vandaag gebracht is was veel en er zat mooi spul tussen! Zelfs aardig wat ongebruikt, nog nieuw speelgoed. Daarom willen we via deze weg ook de mensen uit de Tarthorst in Wageningen bedanken!

Bedankt!
Namens Bestuur en vrijwilligers!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *