Het duurt nog even maar….

door | 13 augustus 2013
We weten, het duurt nog een aantal maanden…. nog drie maanden en dan komt Sinterklaas al weer richting Nederland. Drie maanden… dat is niet héél lang meer! Over 96 dagen (16 november) komt Sinterklaas met zijn pieten aan in Wageningen!

Zoals veel mensen wel weten kan Sinterklaas wel wat hulp gebruiken en ook Speelgoedbank Wageningen helpt! We hebben zelfs ‘onze eigen’ zwartepieten. Net als vorig jaar komen ze ons weer bezoeken op de Speelgoedbank tijdens één van de openingsdagen. Ze checken of wij het wel goed doen en of de kinderen het leuk vinden!!

Omdat we Sinterklaas ook dit jaar weer helpen met het verdelen van de cadeautjes is het handig te weten dat wij vanaf begin november weer extra openingstijden hebben voor alleen de ouders/voogd.

Vorig jaar hebben we voor bijna tweehonderd kinderen cadeautjes meegegeven aan ouders, ook ouders die zich pas tijdens de extra openingstijden ivm feestdagen in hebben geschreven.

We zouden het fijn vinden als ouders al eens met hun kinderen komen voor het zover is. Dan kunnen we beter inschatten hoeveel cadeautjes er nodig zijn voor de feestdagen!

Mocht je nog geen bezoeker van de Speelgoedbank Wageningen zijn kom dan binnenkort langs om je in te schrijven en de kinderen alvast wat speelgoed te laten uitzoeken (de gebruikelijke afname van max. 4 stuks speelgoed per kwartaal per kind). Op die manier worden de kinderen opgenomen in ons bestand en zullen ze niet vergeten worden met de feestdagen.

 
Het voordeel van bij ons ingeschreven zijn is dat we ook de verjaardagsbox voor uw zoon en/of dochter kunnen aanvragen en als er extra acties zijn we u kunnen mailen.
 
Uiteraard gaan we vertrouwelijk om met uw gegevens.
  
Wij hopen u snel te zien!
De eerste mogelijkheid is aanstaande donderdagavond van 18.30 tot 20.30 uur.

PS voor de voorwaarde kunt u kijken op de pagina ‘Voor doorverwijzers’,  bent u al in het bezig van een pasje van de voedselbank of een heeft u een verwijzing voor de voedsel/kledingbank mag u ook met die brief bij ons komen.

Wij verlenen langer hulp als bijv. de voedselbank, is uw pasje verlopen maar kunt u onze hulp goed gebruiken vraag dan een verwijsbrief aan uw hulpverlener.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *