Gezocht: Nieuw speelgoed!

door | 21 oktober 2014
Het einde van het jaar komt in zicht… het begint al koud en nat te worden, de kachel moet al weer aan om het in huis behaaglijk te houden. Eind van het jaar….. dé feestmaand, de feestdagen…. 
Wat krijgen kinderen in uw omgeving met de feestdagen? Lekker eten? Gaan ze wellicht (mee) op vakantie? Cadeaus niet te vergeten? 
Kinderen in armoede gaan niet op vakantie, gaan niet uit eten, zelden of geen cadeautje in de schoen of laat staan dat er op of rond 5 december een zak met cadeautjes voor de deur zal staan.
De vrijwilligers van Speelgoedbank Wageningen proberen ervoor te zorgen dat het gat kleiner zal zijn en alle kinderen cadeautjes kunnen krijgen, ook de kinderen waarvan de ouders het financieel moeilijk hebben!

Daarvoor hebben we wel uw hulp nodig! We zijn nog altijd op zoek naar nieuw speelgoed en nieuwe spulletjes.

De nieuwe spullen worden in een aparte ruimte klaar gezet, tijdens de speciale ophaaldagen alleen voor ouders kunnen ouders dan cadeautjes uitzoeken voor hun kinderen. Helaas hebben we op dit moment nog onvoldoende speelgoed om de gehele groep te voorzien van nieuw speelgoed.

Mocht u in de gelegenheid zijn ons te helpen… Graag! Nieuwe spullen zijn welkom, heeft u dat niet en wilt u toch helpen is een financiële bijdrage ook welkom. Daarvan gaan onze vrijwilligers dan cadeautjes kopen.

We hopen op uw steun!

Alvast bedankt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *