Geen winnaar Kroonappels, maar…..

door | 18 april 2013
Vandaag was de finale dag van Kroonappels van het Oranje Fonds!
We zijn een ervaring rijker, hebben veel inspirerende mensen gezien en gesproken en we hebben een cheque ontvangen… wat wil een stichting nog meer??
 
 
Vanmorgen om 11.00 uur werden we verwacht in Fort Voortdorp, daar werden we eerst verwelkomt met een kopje koffie of thee met een klein gebakje.

Vervolgens naar de grote zaal voor uitleg en wat andere zaken, door naar de verschillende zalen met elk tien finalisten. Daar moesten we als zesde een presentatie houden, spannend… we moesten best lang wachten we waren  ‘pas’ na de pauze aan de beurt, maar het ging goed! Kregen complimenten van andere initiatieven en waren zelf tevreden.

Toen kwam er een verrassing… we moesten op elkaar stemmen! Oei, maar de punten waren snel verdeeld en opgeschreven.

Even later hadden ze een verrassing we kregen een speldje van een oranje appeltje en we kregen allemaal een cheque… van € 2.500,–!! Het eerste wat door ons hoofd ging was ‘Yes, weer een stukje van de begroting bij elkaar’! 

 

Vervolgens hebben we met alle genomineerde in onze categorie een workshop (bezigheidssessie) theater, erg grappig 🙂
Daarna even wat drinken met elkaar en netwerken en weer naar de grote zaal voor de uitreiking, het was al snel duidelijk dat de er een groter project zou winnen in de categorie jeugd.
Maar het bedrag dat we nu krijgen is al zo mooi!!
Er hebben drie hele mooie initiatieven gewonnen, zij krijgen de prijs op 16 mei uitgereikt door het koninklijk paar. Wij, als finalisten zijn uitgenodigd daarbij aanwezig te zijn op het Paleis op de Dam in Amsterdam.
We willen iedereen bedanken die ons in dit traject gesteund, meegewerkt en gestemd hebben héél erg bedanken!!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *