Feestje met Rock City Chapter!!

door | 21 mei 2014
Voor zover het er nu uitziet komen er minimaal vijftig motoren naar de Speelgoedbank, de motoren zullen achter bedrijvencentrum VBC opgesteld worden. De motorrijders komen een klein feestje vieren samen met u en ons!

Het feestje kost de Speelgoedbank niets en wordt mogelijk
gemaakt door ondernemers uit Wageningen en omgeving. Hieronder de bedrijven die het mogelijk maken!

William Wien Watches

Profile Peerenboom

Chipshop

Optimezers

Kinderopvang Wageningen

Van Rennes

Burghouwt

Riwojo verhuur

Fire & Medical Service

IJssalon Cicuto

Vishuis Renkum

Sport Totaal

Woudenberg dranken

Holle Bolle Gijs Wageningen

Het feestje begint om 11.00 uur en eindigt om 15.00 uur, rond 12.30 uur verwachten we de motorrijders zij zullen ongeveer 1,5 uur aanwezig zijn. Er kan gekeken worden en er kan een rondje meegereden worden door de kinderen.

Er is zijn twee springkussens, een (opblaas)klimtoren, een pony, maar ook suikerspinnen, popcorn, wat te drinken en een ijsje!


Het is de bedoeling dat het een gezellige dag zal zijn voor klanten, vrijwilligers, donateurs en geïnteresseerde, kortom iedereen is welkom!! 
De speelgoedbank is zaterdag 24 mei tussen 10.00 – 15.00 uur ‘gewoon’ open voor het ophalen van speelgoed en verjaardagsboxen. Het feest is buiten aan de andere kant van het gebouw, dus niet aan de kant van de speelgoedbank. We zullen ook niet zomaar bezoekers toelaten in de speelgoedbank, als er klanten aanwezig zijn. Alleen voor de Rock City Chapter maken we een uitzondering. Zij zullen tussen 12.30 – 14.00 uur aanwezig zijn en ook rondkijken in de Speelgoedbank.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *