De feestdagen… en een nieuw cadeautje?!?

door | 21 november 2012
Voor de ouders van onze ‘klantjes’ is het vaak niet mogelijk om met de feestdagen een cadeau te geven met de feestdagen in december. Om die reden zijn wij met al onze vrijwilligers al het hele jaar bezig om nieuw speelgoed te verzamelen.

Het afgelopen jaar hebben we al uit alle spullen die we hebben ontvangen van particulieren het speelgoed dat nog in de orginele verpakking zit bewaard in ons magazijn. Daarnaast hebben we van twee kleine ondernemers een donatie ontvangen van speelgoed. Ook hebben we een anonieme schenking gehad van wat jongens speelgoed.

Ondanks alle hulp van particulieren, vrijwilligers en bedrijven gaat het ons niet lukken om voor elk kindjes een (geschikt) cadeautje in huis te hebben. Uiteraard is ook het gebruikte, maar nog in goede staat zijnde speelgoed ook beschikbaar voor de feestdagen.

Aan de mensen die gebruik maken van onze diensten vragen we dan ook begrip te hebben op het moment dat er niets (meer) bij het nieuwe speelgoed zit dat aansluit bij uw kind(eren). U mag dan uiteraard ook nog kijken tussen ons ‘reguliere’ aanbod of daar iets bij zit.

Mocht u de beschikking hebben over (nieuw) speelgoed of over financiële middelen om ons te steunen houden wij ons van aanbevolen.

Voor vragen mag u altijd contact met ons opnemen,

Met vriendelijke groet,

 
Bestuur & Vrijwilligers
St. Speelgoedbank Wageningen

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *