De dames van WVV Wageningen voetballen een mooi bedrag bij elkaar!

door | 10 juni 2015

Een poosje geleden werden we door de Voetbaldames van WVV Wageningen benaderd, zij gingen zich inzetten voor de Speelgoedbank! Het damesteam ging meedoen aan de vierde editie van het SNS Bank Goede Doelen Damestoernooi! En sleepte er een mooie prijs uit voor ons!!

 

Afgelopen zaterdag 6 juni mocht het damesteam van WVV Wageningen in actie komen op de vierde editie van het SNS Bank Goede Doelen Damestoernooi. Op dit 7 tegen 7 toernooi spelen damesvoetbalteams uit de 4e en 5e klasse (zaterdag en zondag) voor een door hen zelf gekozen goed doel.

Geen enkel team speelt op dit toernooi voor niets. Afhankelijk van de totale opbrengst van het toernooi wordt, naast een bedrag aan het goede doel waar de winnaar voor speelt, ook een bedrag gedoneerd aan de overige goede doelen. Een prachtig initiatief!

Met veel inzet, strijd en sportiviteit werd een mooie vierde plaats behaald, er werd hiermee een bedrag van € 300,– bij elkaar gespeeld! Een bedrag waar wij als Speelgoedbank erg blij mee zijn!

Persbericht Voetbaldames WVV Wageningen voor Speelgoedbank Wageningen

Acties als deze, door het damesteam van WVV Wageningen helpen ons te blijven bestaan en te kunnen blijven doen wat we doen, kinderen te laten spelen ongeacht de financiële situatie van de ouders!

We willen jullie bedanken voor jullie (sportieve) inzet!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *