Nieuwtjes en mededelingen!

door | 12 mei 2016

Via dit bericht willen we u van een aantal zaken op de hoogte stellen, van ophalen tot inleveren en het winnen van geld voor onze mooie stichting!

  • Om te beginnen willen we u bedanken voor al het stemmen, door uw stem heeft St. Speelgoedbank Wageningen e.o. € 1.000,– gekregen van ING door middel van de actie “Help Nederland Vooruit!” Een mooi bedrag waardoor we weer meer kunnen doen voor de kinderen die bij ons op bezoek komen.
  • Ook deze zomer zijn wij open, voor zowel ophalen als inleveren! Let wel goed op de data’s dat we geopend zijn, er is een vrijdagmiddag uitgehaald voor inleveren en indien het erg rustig is zullen we wellicht besluiten om wat minder aanwezig te zijn om zo onze vrijwilligers ook wat meer vrij te kunnen geven. Kortom, voor je langs wil komen of dat nu inleveren of ophalen is, check onze site!
  • Indien uw zoon en/of dochter langere tijd staat ingeschreven en tussen de 4 en 12 jaar oud wordt staat er twee maanden voor de verjaardag een verjaardagsbox voor u klaar, zorg ervoor dat u deze voor de verjaardag op komt halen. Indien deze niet is afgehaald schuift deze doos door naar een ander kind dat bij ons ingeschreven staat.
  • Voor de mensen die spullen komen inleveren hebben we een verzoek, de laatste tijd krijgen we veel speelgoed binnen. Het is opvallend dat er redelijk wat speelgoed binnenkomt dat kapot, niet compleet of niet schoon te krijgen is. We willen u vragen kritisch te kijken naar de spullen die u wilt inleveren, zou u het bijvoorbeeld nog cadeau doen aan uw kind, kleinkind of familielid? Nee? Dan kunt u er vanuit gaan dat het hier ook niet mee genomen zal worden door de kinderen die ons bezoeken. We hopen op uw medewerking!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *