As zaterdag weer open!!

door | 9 september 2012

Afgelopen weekend hebben we hard gewerkt en we zijn nog niet helemaal klaar!
We hebben afgelopen weekend de inhoud van ons magazijn verplaatst naar de ruimte naast onze winkel, was een behoorlijke klus maar het ziet er allemaal weer netjes uit!

Verder zijn we de winkel opnieuw aan het inrichten! Niet de stellingen maar het speelgoed! Het speelgoed dat er allemaal stond zit weer in dozen en er is wat anders voor neer gezet, een frisse winkel dus! Ook het zomerspul is eruit en er worden weer andere dingen voor neergezet!

As zaterdag, 15 september kunnen onze klanten dus weer volop komen ‘shoppen’! Er staan weer nieuwe en andere dingen in de schappen, altijd leuk!

Ook willen we jullie laten weten dat we druk zijn om vanalles te regelen voor het einde van het jaar! Inmiddels hebben we rondom de feestdagen extra openingstijden vastgesteld, deze zullen binnenkort hier op de site komen.

Ook zijn we nog druk op zoek naar veel cadeaupapier voor de feestdagen. Inmiddels hebben we bij één groothandel een korting toegzegd gekregen, erg lief, maar dan nog is het best veel geld.
Verder hebben we aardig wat nieuw speelgoed voor jongens maar helaas nog niet voldoende voor meisjes. Maar we rusten niet zolang het nog geen december is! We gaan proberen ook dat voor elkaar te krijgen.

Elk kind verdiend een cadeautje met de feestdagen!
We zien jullie graag aanstaande zaterdag 15 september tussen 10.00 en 15.00 uur!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *